Bmw Z4, S Drive 3 0i, the star of the month December (Exclusive Car Deta...





Auto Detailing is een kunst en ambacht.


Heb je dat ook, wanneer je uw auto wast, dat hij precies niet gemakkelijk reinigt en niet meer zo blinkt zoals in het begin toen je hem kocht?


Dan is het aan te raden om met uw wagen eens langst te gaan bij een professioneel detailer. Hij kan je advies geven op het vlak van lak correcties en bescherming. Ook voor interieurs kan u terecht bij een professioneel detailer. Leder dat een versleten look heeft, kan ingekleurd worden zodat deze er weer als nieuw uitzien. Droog leder wordt gereinigd en gevoed.

Etc...


Ja hoor, uw wagen krijgt als het ware een beauty behandeling. 

Een wagen aankopen is een dure aangelegenheid, net als een huis aankopen.
Waarom uw huis wel onderhouden en uw wagen niet?


Steve Vde, van Exclusive Car Detailing is reeds 25 jaar professioneel detailer in de provincie Antwerpen en is nu ook de markt aan het veroveren in gans Spanje. 

Zijn advies is oprecht door de passie die hij heeft voor wagens.


25 jaar geleden is hij begonnen met een emmer en een spons, zeep en zeemvel. Zo kwam hij aan huis voor wagens te reinigen. Maar ondervond al snel dat dit niet voldoende was om de wagens weer te doen blinken. De lak kreeg krasjes door het wassen. 

Door deze ervaring heeft hij zich verdiept in het polieren van wagens. 25 jaar geleden bestond deze behandeling nog niet zoals we ze nu kennen. Meer en meer kwamen er produkten en machines uit die gericht waren om wagens echt tot op topniveau te doen schitteren. Door deze behandelingen is het nu vele leuker om uw wagen te onderhouden, want het reinigt sneller, minder water en detergenten verbruik EN het voornaamste: Uw wagen blijft vele langer stralen, schitteren en nieuw. 


Waarom laat u uw wagen geen beauty behandeling ondergaan?

Voor ieder budget is er een behandeling.


Meer informatie kan u op onze site vinden.

https://www.exclusivecardetailing.eu


Doen!!!

Het is de moeite, u zal versteld staan wat wij kunnen betekenen voor uw wagen.


Misschien tot binnenkort.

Hou deze blog in het oog, delen mag uiteraard. :-)


Want zoals in het filmpje de Bmw Z3 reeds behandeld is en nu schittert op de weg, kan het volgende keer uw wagen zijn die pronkt.


Groetjes Steve, Nicky


OOoh, u wil meteen een afspraak maken?

Dat kan, bel 0475/43.81.05 of info@exclusivecardetailing.eu








Comments