Servfaces Benelux - Exclusive Car Detailing Belgium









Ceramic Ultima coating

Deze prachtige Mercedesis volledig gepolijst in 3-stappen. Na het polijsten heeft hij als lakbescherming een coating gekregen.
ServFaces Suave samen met de ServFaces Nano-coating is ideaal om de lak te beschermen tegen bijvoorbeeld het aanhechten van pek, het indringen van vogeluitwerpselen in de lak (mits niet te laten bakken in de zon 😄). De wagen reinigen gaat zoveel gemakkelijker en de regen parelt mooi af van uw wagen.
De velgen kunnen we beschermen met een velgencoating van ServFaces. Hierdoor heeft remstof etc op de velg geen vat meer. De velgen reinigen ook stukken gemakkelijker omdat het vuil niet meer hecht aan de velg maar aan de coating.

Motorruimte wordt gereinigd en gevoed, plastic delen worden gecoat.
Uitlaten worden gereinigd en indien mogelijk gepolijst en gecoat.

Interieur wordt in samenspraak met de klant volledig gereinigd, plus het leder met voedende crème behandeld, of eventueel her-ingekleurd om de instapschade etc te verwijderen.

De mogelijkheden zijn oneindig. U kan meer info vinden op onze site: https://www.exclusivecardetailing.eu


Zaakvoerder Steve Vde
Exclusive Car Detailing Belgium - Pure Porsche Detailing

Distributeur Benelux Servfaces Coating
Verdeler JacqL - Elixir

facebook: https://www.facebook.com/stevovde
facebook: https://www.facebook.com/ServfacesBen...
facebook: https://www.facebook.com/PorscheDetai...

Instagram: nicky_servfaces
instagram: exclusive_car_detailing_stevo


#mercedes #mercedesdealer #porsche #pureporsche #evenementen #porsche911 #porsche986 #bmw #bmwX5 #bmwX2 #newcar#newcarpackage #swirls #Antwerpen #Brecht #gooreind #loenhout #zandhoven #pulle #provincieAntwerpen #harleydavidson #harley #moto#motodetailing #oldtimer #lakcorrectie #detailing #verwijderenkrassen #waskrassen #patina #stevovde #stevevde#exclusivecardetailingbelgium #servfacesbelgium #servfaces #servfacespolish #triumph #triumphTR2 #interieurreiniging #lederbehandeling#lederinkleuren #ledercoating #coating #raamcoating #velgencoating #servfacessuave #servfacesultima #lakbescherming #classiccars#exclusivecardetailingbelgium #servfacesbenelux #pureporschedetailing

Comments